Amendă record pentru Blaxy Premium Resort. Inspectorii ANPC au aplicat o sancțiune de 30.000 lei pentru mancare expirată și condiții improprii

Blaxy Premium Resort
Blaxy Premium Resort

Inspectorii ANPC din Comandamentul Litoral au fost uimiți de neregulile găsite la un resort de lux din sudul litoralului.

Potrivit directorului general ANPC, Paul Anghel, vineri 24 iunie, a fost făcut un control în bucătăria complexului Blaxy Premium Resort situat lângă stațiunea Olimp.

Amenda aplicată este una uriașă – 30.000 lei. Anghel spune că sancțiunea a fost dată pentru “prestarea de servicii care afectează viața, sănătatea și securitatea consumatorilor și lipsa de informații privind meniul și substanțele cu efect alergen. Totodată, a fost oprită temporar activitatea blocului alimentar până la remedierea deficiențelor constatate”.

Inspectorii ANPC împreună cu cei de la Direcția Sanitar Veterinară au găsit aproape 55 kilograme de produse nesigure, în valoare de peste 1000 lei. Acestea au fost distruse de către DSVSA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*