FOTO Romantismul impresionist sau teribilismul costă scump pe litoral

Tînărul din Câmpina nu va uita ușor această plimbare pe litoral. FOTO IPJ Constanța

Un june venit pe litoral și care probabil a dorit să își impresioneze iubita cu un răsărit de soare privit din mașină, direct de pe plajă, are o notă de plată încărcată. A rămas împotmolit pe nisip și a fost amendat și de poliție.

La câteva zile după ce un turist a intrat cu mașina pe plaja și în apa mării în Vama Veche și a fost amendat, un altul i-a urmat. În dimineața de 3 mai, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Vama Veche au identificat un tânăr, de 20 de ani, din municipiul Câmpina, care a condus un autoturism pe plaja din stațiunea Vama Veche. Acesta a intrat pe plajă în cursul nopții dar a rămas împotmolit în nisipul moale și a trebuit să abandoneze mașina până găsește ajutor. Numai că a fost văzut de polițiști înainte de a reuși să plece și drept urmare s-a ales cu 10.000 de lei amendă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*