Amendă de 2.000 de lei în cazul a două persoane care au dansat pe un dig în Eforie

Gigi Chiru și soția sa.

Polițiștii au aplicat o amendă în 2.000 de lei în cazul a două persoane care au dansat pe un dig în Eforie, sancțiunea fiind dată pentru nerespectarea ordonanței militare numărul 3.

Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a anunțat duminică, că în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care două persoane sărbătoreau un eveniment, în localitatea Eforie, faptul că acestea au fost sancționate contravențional, pentru nerespectarea ordonanței militare numărul 3, cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Femeia a primit un avertisment, iar bărbatul, 2.000 de lei..

Cele două persoane care au dansat pe un dig din Eforie sunt fostul senator Gigi Chiru și soția sa. De altfel, Chiru a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj că nu a încălcat niciun decret și este izolat cu familia sa la fel ca toată lumea.

“La mulți ani de sfintele Florii!
Nu voiam să intervin, dar…, să transformi un eveniment în familie, de sfintele Florii, în subiect de pandemie publică, este prea mult. Oameni buni, nu am încălcat nici un decret, nici o lege, suntem izolați la fel ca toată lumea. Noi vrem să combatem virusul prin iubire, prin normalitate. Nu vrem să supărăm pe nimeni. Suntem alături de cei în suferință. Neputința sau manipularea unora, nu este generatä de mine sau familia mea. Vă rog să ne scuzați pentru că suntem optimiști și fericiți. Va urăm La mulți ani, Paște fericit! fraților catolici!”, a transmis Gigi Chiru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*