Amendă de 1.305 lei pentru un tânăr prins gonind cu 115 km/h pe un bulevard din Constanța

Amenzi de peste 17.000 de lei, aplicate în urma unei acțiuni desfășurată de polițiștii rutieri constănțeni. FOTO cu rol ilustrativ

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a rămas fără permisul de conducere și a fost amendat cu 1.305 lei după ce a fost prins gonind cu 115 km/h pe un bulevard din Constanța.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și ai Biroului Rutier Constanța au desfășurat sâmbătă, 20 februarie, în intervalul orar 14.00 – 22.00, o acțiune pe raza municipiului Constanța pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. La acțiune au participat 20 de polițiști rutieri, fiind desfășurate activități pentru prevenirea și combaterea vitezei excesive, precum și pentru traversarea neregulamentară a pietonilor.

Astfel, potrivit IPJ Constanța, au fost aplicate 139 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 41.720 de lei, dintre care 74 pentru depășirea limitei de viteză și 34 pentru traversare neregulamentară. Totodată, au fost reținute 11 permise de conducere, pentru depășirea cu peste 50 km/h a vitezei legale admise.

Acțiune a polițiștilor rutieri pentru prevenirea accidentelor. FOTO IPJ Constanța

În jurul orei 19.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, fiind surprins cu aparatul radar cu viteza de 115 km/h, depășind astfel cu 65 km/h limita de viteză pentru sectorul de drum pe care a circulat.  Bărbatului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Asta si a luat amenda 1300 ca mergea ca nebunu si a riscat viata mai multor persoane. Eu am luat 2000 lei amenda pt ca am ieșit la 3 noaptea fara declarație pana la peco sa mi iau un pachet de țigări! Mulțumesc M. A. I ca ma aperi asa de bine

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*