Alternosfera lansează „Imnuri de război” în Constanța

Alternosfera, una dintre cele mai iubite formații de rock și alternative din Republica Moldova a lansat pe 24 februarie, la un an de la invazia Rusiei asupra Ucrainei, single-ul „Imnuri de război”, al doilea material de pe viitorul album al trupei.

Joi, 9 martie, Alternosfera va susține un concert electric pentru fanii din Constanța. Evenimentul face parte din turneul național „Imnuri de război” și se va desfășura în Clubul Doors.

Piesa a fost scrisă în urmă cu un an, dar, din cauza invaziei Ucrainei care a început în 24 februarie, trupa a hotărât să amâne momentul lansării. Acum, la un an distanță, Alternosfera face publică această piesă și spune stop invaziei și stop războiului.

Videoclipul piesei a fost filmat în Republica Moldova. Regia este semnată Serghei Chiviriga, scenariul aparține lui Marcel Bostan și Serghei Chiviriga, director de imagine este Evghenyi Dedkov iar în rolul principal joacă Florin Piersic JR.

Prestația artistică, show-urile mereu explozive, energia debordantă şi numărul extrem de mare de fani prezenți la concerte au făcut ca Alternosfera să devină un etalon pentru zona de rock şi alternative de la noi din ţară. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând până în prezent 6 albume și un EP, printre cele mai cunoscute hituri numărându-se Orașul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Închisoarea albă, Două Eve, Mută, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fântânile, Bonjour Madame.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*