Incendiu într-o sală de operație de la Spitalul Judeţean Constanța provocat de un scurtcircuit. Nu au existat victime

Spitalul Județean Constanța

Un incendiu a izbucnit în după amiaza zilei de sâmbătă, 24 iulie, într-un bloc operator al Spitalului Clinic Judeţean de Urgență Constanţa, acesta fiind stins repede de pompierii din cadrul serviciului voluntar.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, incendiul s-a manifestat în blocul operator pe o suprafață de aproximativ 40 de mp.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de transport victime multiple, două autoscări, patru autospeciale de stingere şi două echipaje SMURD cu un total de 35 de cadre, dar focul fusese stins până la sosirea pompierilor militari de către firma de serviciul privat pentru situații de urgență.

Cauza probabilă ar fi un scurtcircuit electric la un dezumidificator din sala de operație. În blocul operator erau patru persoane, toate cadre medicale, care s-au autoevacuat. Nu s-a înregistrat nicio victimă

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*