Aleșii locali din Comana au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei. Cheltuielile sunt mai mari decât veniturile prognozate, cu peste 1,3 milioane de lei, dar banii vin din excedentul anului trecut

Primăria Comana. FOTO Paul Alexe

Consilierii locali din Comana au aprobat rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al comunei. Cheltuielile sunt mai mari decât veniturile prognozate, cu peste 1,3 milioane de lei.

Astfel, total venituri pe anul 2021 a fost stabilit la 3.786.675 de lei, în timp ce totalul cheltuielilor se ridică la 5.160.675 de lei. Cheltuielile bugetului local pentru anul 2021 sunt mai mari decât veniturile prognozate pentru anul 2021, cu suma de 1.374.000 lei, la Secțiunea de dezvoltare, sumă ce reprezintă excedentul anului precedent.

De asemenea, Consiliul Local al comunei Comana a mai aprobat execuția bugetului local pe trimestrul II an 2021, detaliat pe secțiunea de funcționare și secțiunea de dezvoltare, contul de execuție al bugetului local de funcționare și contul de execuție al bugetului local de dezvoltare.

Tot în ședința publică ordinara a CL Comana, de la data de 30 iulie, a fost aprobat Raportul privind activitatea desfășurata de asistenții personali ai persoanelor cu handicap grav pe semestrul I al anului 2021, precum și modificarea Organigramei aparatului de specialitate al primarului comunei Comana prin desființarea compartimentului Protecţie Civilă și înființarea Compartimentului de urbanism și disciplină în construcții. De asemenea, a fost modificat statul de funcţii al aparatului de specialitate al primarului comunei Comana în sensul înființării unui post contractual de referent în cadrul compartimentului de urbanism și disciplina în construcții.

Un alt proiect adoptat de consilierii locali a vizat concesionarea, prin licitație publică, a unui teren proprietate privată a comunei Comana, în suprafață de 2.693 mp, situat în Comana și a fost însușit raportul de evaluare, întocmit de evaluator autorizat PFA Grosu Lucica, și redevența valorică a concesiunii de 1.352 de lei/an. Durata concesionarii va fi de 25 ani și poate fi prelungită prin simplul acord de voință al părților, încheiat în formă scrisă, cu condiția ca durata însumată să nu depășească 49 de ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*