Aeroportul, baza militară de la Mihail Kogălniceanu și două localități au rămas fără apă din cauza unei avarii a RAJA

Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“. FOTO Cătălin SCHIPOR

Aeroportul Mihail Kogălniceanu, baza militară din aceeași localite și două sate au rămas fără apă din cauza unei avarii a RAJA Constanța.

Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 355 mm, de pe Drumul Național 2A, în zona localității Ovidiu, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 1 februarie 2019, în intervalul orar 09.00- 14.00.

Sunt afectați consumatorii din localitățile Culmea și Oituz, Aeroportul Mihail Kogălniceanu, precum și Baza militară.

Reprezentanții RAJA îi asigură pe abonații afectați că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*