Fără apă în centrul Constanței în această noapte din cauza unei avarii RAJA

Atenție, se oprește apa!

Locuitorii din centrul Constanței au rămas fără apă în această noapte din cauza unei avarii RAJA.

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta principală de alimentare cu apă cu diametrul de 450 mm, din municipiul Constanța, în zona Casei de Cultură – Balada, echipele RAJA sistează furnizarea apei potabile pe tronsonul afectat de marţi – 15 august 2023, ora 20.30, până miercuri – 16 august 2023, ora 04.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din partea centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I. Gh. Duca – Castanilor – Ion Lahovari.

Având în vedere zonele extinse afectate de această lucrare, iniţial echipele de intervenţie au încercat remedierea avariei cu conducta în presiune, dar din cauza debitului mare de apă a fost necesară sistarea pompării pe acest tronson de la nivelul Staţiei de Pompare şi Tratare Călăraşi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*