Planetariul din Constanța a fost închis pentru o zi

Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Planetariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Reprezentanții CMSN Constanța au anunțat că astăzi, 7 februarie, Planetariu Constanța, care se află în incinta Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, este închis.

Decizia a fost luată pentru remedierea unor probleme tehnice, au precizat reprezentanții instituției.

Începând cu data de 8 februarie, Planetariul va funcționa în program normal:

Luni-Vineri: 10:15, 11:45, 13:00, 14:15
Sâmbătă și Duminică: 10:15, 11:15, 13:00, 14:15

Pentru grupuri mai mari de 15 persoane, în măsura posibilităților, se poate acorda o demonstrație suplimentară la ora 15:00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*