Bărbatul care a făcut scandal la Spitalul Hârșova s-a ales cu dosar penal. El nu are Covid-19 și nici cadrele medicale care au intrat în contact cu acesta

Individul a primit primul ajutor acolo unde a căzut. FOTO Facebook/Spitalul Orășenesc Hârșova

Individul din Hârșova care a părăsit locuința deși se afla în autoizolare și a făcut scandal în spital unde a ajuns cu mai multe răni sângerânde, s-a ales cu dosar penal. Din fericire, atât el cât și cadrele medicale și ceilalți angajați ai spitalului cu care a intrat în contact au ieșit negative la testarea pentru COVID-19.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova  a fost înregistrat pe 1 aprilie dosarul penal nr.254/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin.2 C.pen. Procurorii au stabilit că pe 30 martie, un bărbat, aflat în a treisprezecea zi de izolare la domiciliu impusă de organele de poliţie, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a autoaccidentat şi s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Hârşova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În această împrejurare, bărbatul în cauză a fost recalcitrant, a adresat injurii personalului medical şi a scuipat o infirmieră, portarul şi un alt angajat al unităţii.

Un număr de 6 cadre medicale au intrat în contact direct cu acesta şi i-au acordat îngrijiri, fiind spitalizat.

Ulterior, bărbatul şi cele 6 cadre medicale au fost testate pentru COVID-19, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări de către Poliţia Oraş Hârşova sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*