Bărbatul care a făcut scandal la Spitalul Hârșova s-a ales cu dosar penal. El nu are Covid-19 și nici cadrele medicale care au intrat în contact cu acesta

Individul a primit primul ajutor acolo unde a căzut. FOTO Facebook/Spitalul Orășenesc Hârșova

Individul din Hârșova care a părăsit locuința deși se afla în autoizolare și a făcut scandal în spital unde a ajuns cu mai multe răni sângerânde, s-a ales cu dosar penal. Din fericire, atât el cât și cadrele medicale și ceilalți angajați ai spitalului cu care a intrat în contact au ieșit negative la testarea pentru COVID-19.

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova  a fost înregistrat pe 1 aprilie dosarul penal nr.254/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor prev. de art. 352 alin.2 C.pen. Procurorii au stabilit că pe 30 martie, un bărbat, aflat în a treisprezecea zi de izolare la domiciliu impusă de organele de poliţie, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a autoaccidentat şi s-a deplasat la Spitalul Orăşenesc Hârşova pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În această împrejurare, bărbatul în cauză a fost recalcitrant, a adresat injurii personalului medical şi a scuipat o infirmieră, portarul şi un alt angajat al unităţii.

Un număr de 6 cadre medicale au intrat în contact direct cu acesta şi i-au acordat îngrijiri, fiind spitalizat.

Ulterior, bărbatul şi cele 6 cadre medicale au fost testate pentru COVID-19, rezultatele fiind negative.

În cauză se efectuează cercetări de către Poliţia Oraş Hârşova sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*