FOTO VIDEO Incendiu la un apartament de pe Aleea Murelor din Constanța. 40 de persoane s-au autoevacuat

Incendiu la un apartament de pe Aleea Murelor din Constanța. FOTO CTnews.ro

Un incendiu s-a produs în această seară la un apartament de pe Aleea Murelor din Constanța, iar 40 de persoane s-au autoevacuat.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Constanța, pe Aleea Murelor, nr. 2C, cu

3 ASAS, o autoscară, o descarcerare, un SMURD B2 și ATPVM.

40 de persoane s-au autoevacuat, iar la etajele superioare mai erau șase persoane care nu au vrut să părăsească imobilele, dar nu se află în pericol.

Dintre cele 40 persoane autoevacuate, 6 sunt minori.

Au fost asistate medical cu atac de panică o femeie de 40 de ani și o femeie de 69 de ani.

Incendiul a fost stins. Au ars holul apartamentului, materiale depozitate într-o cămară, ușile de acces în camere și bucătărie. Suprafața totală afectată este de 15 mp. Apartamentul a fost inundat cu fum.

Potrivit martorilor, cadrele medicale au acordat ajutor unei pisici, cel mai probabil intoxicată cu fum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*