Copil de trei ani din Mangalia, omorât de câinele familiei

Cîine ddin rasa Presa Canario. FOTO Pixabay

Un copil în vârstă de trei ani, din Mangalia, a murit joi, 4 noiembrie, după ce a fost atacat și mușcat de cap de câinele familiei.

Potrivit anchetatorilor, incidentul s-a petrecut în jurul prânzului și a fost anunțat de către tatăl copilului, care a alertat autoritățile apel la 112. Bărbatul nu a mai așteptat ca o ambulanță să ajungă la domiciliul său și l-a transportat singur pe copil la spital, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, constatând decesul acestuia.

Tragedia s-ar fi petrecut după ce bunica băiețelului a mers să dea de mâncare câinelui, aflat închis într-un țarc, iar copilul s-ar fi strecurat pe lângă ea și a fost atacat de animal. Câinele are o vârstă de cinci ani și este din rasa Presa Canario, recunoscută ca având un caracter puternic și agresiv.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*