O bătrână a fost rănită în urma unei explozii produse într-un apartament de pe Aleea Topolog din Constanța

O bătrână a fost rănită astăzi, în urma unei explozii produse într-un apartament de pe Aleea Topolog din Constanța.

Pompierii au fost sesizați că s-a produs o explozie într-o locuință situată la etajul patru al unui bloc de pe Aleea Topolog. La locul solicitării s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, o autoplatformă, un echipaj SMURD și o ambulanță.

O femeie de 87 de ani se afla în apartament în momentul exploziei. Ea a fost evaluată și transportată la UPU. Deflagrația a afectat apartamentul. Inspectoratul de Stat în Construcții a fost înștiințat de eveniment.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*