Adolescent inconștient – s-a urcat la volan deși nu avea permis și a încercat să fugă de poliție

Șoferul fugar a ajuns cu mașina în afara părții carosabile. FOTO Facebook

Un adolescent din Tulcea a plecat să își plimbe prietena minoră cu mașina, chiar dacă nu avea permis de conducere. Când i-a ieșit poliția în față și i-a făcut semn să tragă pe dreapta, tânărul șofer a băgat piciorul în accelerație și s-a oprit în cele din urmă în afara drumului, după ce a avariat și alte mașini.

Urmărirea a început în localitatea Ovidiu, pe DN 2A, după ce tânărul aflat la volan nu a respectat indicațiile unui agent de poliție de a trage pe dreapta. Nu a ajuns prea departe pentru că, la ieșirea spre Constanța a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit două mașini staționate, iar apoi a ieșit în afara părții carosabile, lovindu-se de un mal de pământ.

Din fericire, nu a fost nimeni rănit. Polițiștii au stabilit că șoferul în vârstă de 18 ani din Tulcea nu avea permis de conducere și se afla în mașină cu prietena sa, în vârstă de 17 ani.

Polițiștii rutieri i-au întocmit tânărului dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*