Adolescent bătut și descălțat de mai mulți minori în fața blocului în care locuiește din cartierul CET

Masina de politie in trafic. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni au reușit să prindă trei suspecți într-un dosar penal privind o tâlhărie. Este vorba de trei minori care l-au tâlhărit pe un al patrulea chiar în fața blocului în care acesta locuia.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, la data de 8 noiembrie, în jurul orei 18:00, trei minori i-ar fi sustras unui băiat, în vârstă de 14 ani, o pereche de pantofi sport și un telefon mobil, în timp ce acesta se afla în fața blocului în care locuiește.

A fost deschis un dosar de cercetare penală, iar în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța i-au depistat pe suspecți, fiind vorba de trei minori, cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, bunurile reclamate ca fiind furate fiind recuperate de către polițiști.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*