FOTO Echipele Confort Urban au început să ridice epavele mașinilor distruse în zona blocului afectat de incendiu. În urma lor, intervin echipele de la Polaris

Se muncește în continuu la ansamblul de locuințe distrus de incendiu. FOTO Primăria Constanța

Echipele RAJA, Enel, Confort Urban, ale firmei de salubrizare, Polaris M Holding, ale Poliției Locale acționează împreună pentru ca urmările incendiului devastator din blocul situat pe strada Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu să fie diminuate cât mai repede.

De asemenea, cei de la regia de apă acționează pentru refacerea instalației de apă. Sunt susținuți în acest demers de echipele ENEL care îi ajută să pornească hidrofoarele și pompele de apă, astfel încât cele două scări ale blocului, cele afectate mai puțin de incendiu, să poată beneficia de apă potabilă.

Astăzi, echipele Confort Urban au început să ridice epavele mașinilor distruse de flăcări. În urma lor, intervin echipele de curățenie.

În continuare, cele trei scări ale blocului T3 sunt păzite atât de polițiștii locali, cât și de cei de la Poliția Municipiului. Nu se intră în imobil decât cu aprobarea acestora.

Luni, la solicitarea asociației de proprietari, firme avizate ANRE vor veni pentru evaluarea situației și pregătirea planului de intervenție pentru ca imobilul sa poate fi, din nou, racordat la gaze și energie electrică.

Tot luni, președintele asociației de proprietari va deschide un cont bancar pentru donații. Campanie de donații va fi susținută de Primăria Constanța. Orice ajutor este binevenit. Victimele incendiului au nevoie de tot sprijinul pentru a putea depăși această situație dramatică. Împreună, autorități, mass-media, ONG-uri putem face un mare bine pentru acești oameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*