Activitatea Direcției Piețe, Târguri și Oboare din Constanța, restricționată după ce un angajat a fost testat pozitiv cu COVID-19

Toate activitățile cu publicul de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța, la sediul din strada Răscoalei din 1907, nr. 4, au fost restricționate după ce unul dintre angajații instituției a fost testat pozitiv pentru SARS-CoV-2.

„Cei care doresc să efectueze plăți în această perioadă o pot face prin virament bancar sau la sediul Regiei din bulevardul Tomis, nr. 101, unde casieria rămâne deschisă. Plățile pot fi făcute în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784”, au precizat reprezentanții RAEDPP Constanța.

O acțiune de dezinfecție va fi făcută, marți, 21 iulie, în spațiile în care își desfășoară activitatea angajații de la Direcția Piețe, Târguri și Oboare, cu substanțe avizate de Ministerul Sănătății.

„Încă de la intrarea în starea de urgență, accesul angajaților în sediile RAEDPP Constanța se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măștii în spațiile închise și igienizarea mâinilor, iar activitatea de audiențe este suplinită de primirea cererilor și sesizărilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronică sau trimiteri poștale.

Totodată, în piețe se mențin măsurile pentru siguranța cetățenilor: marcaje inscripționate pe asfalt, dezinfectant pentru mâini și covoare cu dezinfectant la intrări, precum și purtarea măștii și păstrarea distanței sociale recomandate de 1,5 metri”, au mai precizat sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*