Focar de COVID-19 la Autoritatea Navală Română

Sediul Autorității Navale Române (ANR). FOTO Adrian Boioglu
Sediul Autorității Navale Române (ANR). FOTO Adrian Boioglu

Trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv, miercuri, cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați.

„În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Constanța.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv.

„Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus”, au mai transmis sursele citate.

În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*