Unul dintre cei doi pacienți care au suferit arsuri în explozia de la Petromidia a murit într-o unitate sanitară din Germania

Unul dintre cei doi angajați ai Rafinăriei Petromidia, care au suferit arsuri în urma incidentului din data de 2 iulie, transferați la o unitate sanitară din Germania, a murit în urma rănilor suferite, au anunțat reprezentanți ai companiei.

„Cu adânc regret, vă anunțăm că în cursul zilei, unul din cei doi colegi transferați de urgență în Germania, în urmă incidentului din cadrul rafinăriei Petromidia, și-a pierdut viața. Starea generală a pacientului a fost una stabilă pe tot parcursul internării, transferului și a tratamentelor de specialitate. Gândurile și toată susținerea noastră merg către familia colegului decedat”, a precizat, într-un comunicat de presă, departamentul de Comunicare și Relații Publice al KMG International, deținătoare Petromidia.

Potrivit Sursei citate, cel de-al doilea angajat al rafinăriei, spitalizat în Germania, este în acest moment stabil și răspunde la tratament.

Un incendiu la Instalația de Hidrofinare Petrol Motorina din cadrul Rafinăriei Rompetrol a avut loc vineri, 2 iulie, în jurul orei 12.15, în urma căruia o persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite. Cauzele producerii incidentului nu sunt cunoscute, fiind posibilă o defecțiune la elemente din instalație.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*