Acțiune comună a polițiștilor din Constanța și Tulcea pentru depistarea șoferilor vitezomani sau care fac depășiri neregulamentare

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Constanța

O acțiune comună a polițiștilor din Constanța și Tulcea a avut loc astăzi, pentru depistarea șoferilor vitezomani sau care fac depășiri neregulamentare.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 3 februarie, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră, Serviciului Municipal de Siguranță Rutieră Constanța și Biroului de Siguranță Rutieră Medgidia, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier Tulcea, au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză sau efectuează depășiri neregulamentare.

Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Constanța, precum și pe D.N. 2A și D.N. 22, în județul Tulcea.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, dintre care 152 pentru nerespectarea normelor legale privind viteza de deplasare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de aproximatuv 148.000 de lei.

Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 39 de permise de conducere, dintre care 32 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru neacordare de prioritate, iar restul pentru alte abateri.

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au depistat un bărbat, de 67 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, aparatul radar înregistrând viteza de 133 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 70 km/h.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*