Acțiune a polițiștilor Serviciului Rutier în Medgidia

Acțiune a polițiștilor rutieri în Medgidia. FOTO: IPJ Constanța

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier și al Poliției orașului Medgidia au desfășurat sâmbătă, 25 februarie, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii încălcării regimului legal de viteză și conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

În urma activităților, polițiștii au aplicat peste 50 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare de aproximativ 22.000 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 5 permise de conducere și au fost retrase cinci certificate de înmatriculare.

Exemplu:

În jurul orei 19.45, polițiștii au identificat un bărbat de 30 de ani care a condus un autoturism pe strada Silozului din municipiul Medgidia având viteza de 99 km/h. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*