VIDEO Bărbat din Peștera, omorât la Valu lui Traian. Victima a fost lovită de două mașini după o traversare nepermisă

Accident mortal

Tragedie pe Drumul Național care leagă Constanța de comuna Valu lui Traian. Un bărbat de 69 ani din comuna Peștera și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două autoturisme.

Martorii povestesc că bărbatul a coborât dintr-un microbuz în dreptul stațiunii de cercetări de la Valu lui Traian. El intenționa să ajungă la casa fiului său care locuia în zonă. A traversat drumul prin loc nepermis și fără să se asigure și a fost lovit de un autoturism Dacia Logan care circula regulamentar către Valu lui Traian. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a fost aruncat pe contrasens.

Poate că șocul nu i-ar fi fost fatal dacă nu ar fi fost lovit de o a doua mașină, o Skoda cu numere de București. Medicii de la serviciul de Ambulanță Constanța chemați la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Manevrele de resuscitare au fost zadarnice.

Băiatul victimei, Dumitru Cozmâncă, a povestit polițiștilor că își aștepta tatăl din timpul zilei și nu știe de ce a întârziat. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Cimitirului Central din Constanța.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele celor doi șoferi – o femeie de 52 ani din Poarta Albă și un bărbat de 31 ani din Timișoara.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*