Acțiune a polițiștilor de la Secția Transporturi. Ei au controlat 6 nave, iar un marinar a fost găsit băut

Navă. FOTO JamesQube

Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au desfășurat o acțiune pe linia creșterii siguranței și securității navigației, a protejării ecosistemului, combaterea evaziunii fiscale, prevenirea și combaterea pescuitului ilegal, activitate la care au participat și reprezentanți ai Căpitaniei Constanța și ai Gărzii de Mediu Constanța.

Au fost controlate 6 nave, dintre care 3 ambarcațiuni de pescuit comercial și 3 nave fluviale, fiind legitimate 13 persoane.

În urma controlului efectuat la bordul unei nave fluviale, ce se afla în portul Cernavodă, a fost identificat un bărbat, care își exercita atribuțiile de serviciu în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, la Legea 191/2003.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*