FOTO Opt medalii obținute de micuțele sportive din Cumpăna la turneul de gimnastica ritmică de la Ploiești

Medalii obținute de micuțele sportive din Cumpăna la turneul de gimnastica ritmică de la Ploiești

La Ploiești a avut loc, în perioada 20 – 22 august, turneul de gimnastica ritmică, “Rhythmic Star”, organizat de CSM Ploiești – Gimnastică Ritmică, în colaborare cu Federația Română de Gimnastică Ritmică.

Club Sportiv Victoria Cumpăna a participat cu opt gimnaste, pregătite de antrenor Elena Vlad: Casariu Elena, Selaru Erika, Georgescu Bianca, Lutan Antonia, Lutan Andrada, Banciu Amalia, Ulrich Maya și Matei Miruna care au obținut opt medalii: una de aur, două de argint și cinci de bronz, după cum urmează:

  • Matei Miruna 10 ani –  3 medalii: 1 aur și 2 argint;
  • Casariu Elena – 7 ani: 3 medalii de bronz;
  • Lutan Antonia – 9 ani: 1 medalie de bronz;
  • Georgescu Bianca – 9 ani: 1 medalie de bronz.

În cadrul competiției au concurat 158 de gimnaste, cu vârste cuprinse între 5 și peste 16 ani, însoțite de 21 de antrenori și 15 arbitri de la cluburile: CSM Arad, CS Gloria 2018 Bistrița, ACS Carla Ritmic Gim Brașov, ACS Ritmic Aly Gym Brașov, CSU Brașov, ACS Dandri București, ACS Luisa Dedu Gymnastics București, CS Olimpia București, ACS Pro Aktiv Bucureşti, CS Sportul Studențesc București, CSS Triumf București, CS UNEFS București, CSM Cluj-Napoca, CSS Nr. 1 Constanța, CS Victoria Cumpăna și CSM Ploiești.

Peste două săptămâni în perioada 3-5 septembrie are loc Campionatul Național de junioare 3, la Ploiești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO Opt Medalii Obținute De Micuțele Sportive Din Cumpăna La Turneul De Gimnastica Ritmică De La Ploiești – CTnews » News Mag

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*