FOTO Accident ciudat pe drumul Constanța – Valu lui Traian. Un tambur de cablu care cântărea o tonă a căzut peste o altă mașină după manevra imprudentă șoferului

În urma impactului, un tambur de o tonă a căzut pe Audi și apoi pe șosea. FOTO CTnews.ro

Șoferul unei autoutilitare a provocat un accident rutier și haos pe DN3, Constanța – Valu lui Traian, după ce a virat stânga peste linia dublă continuă, direct de pe banda nr. 1.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Constanța, la 13.10 a zilei de 14 iulie, un autoturism Audi și o autoutilitară Iveco se deplasau pe același sens de mers pe DN3, spre Valu lui Traian.

În zona unui centrul de dezmembrări auto, autoutilitara – care care circula pe banda numărul 1 – a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce, iar când a ajuns pe banda numărul 2, a fost lovită în partea din spate de autoturismul Audi care circula regulamentar.

În urma impactului, un tambur cu cablu, de aproximativ o tonă a căzut din autoutilitară pe Audi și apoi pe șosea.

Două persoane din Audi au fost rănite – o fată de 12 ani a suferit un traumatism de membru inferior și membru superior, iar tatăl său a fost diagnosticat de medici cu un traumatism cranio-cerebral. Pacienții au fost transportați de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean la Spitalul de urgență Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*