FOTO Accident ciudat pe drumul Constanța – Valu lui Traian. Un tambur de cablu care cântărea o tonă a căzut peste o altă mașină după manevra imprudentă șoferului

În urma impactului, un tambur de o tonă a căzut pe Audi și apoi pe șosea. FOTO CTnews.ro

Șoferul unei autoutilitare a provocat un accident rutier și haos pe DN3, Constanța – Valu lui Traian, după ce a virat stânga peste linia dublă continuă, direct de pe banda nr. 1.

Potrivit primelor cercetări ale polițiștilor Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Constanța, la 13.10 a zilei de 14 iulie, un autoturism Audi și o autoutilitară Iveco se deplasau pe același sens de mers pe DN3, spre Valu lui Traian.

În zona unui centrul de dezmembrări auto, autoutilitara – care care circula pe banda numărul 1 – a efectuat viraj la stânga pentru a întoarce, iar când a ajuns pe banda numărul 2, a fost lovită în partea din spate de autoturismul Audi care circula regulamentar.

În urma impactului, un tambur cu cablu, de aproximativ o tonă a căzut din autoutilitară pe Audi și apoi pe șosea.

Două persoane din Audi au fost rănite – o fată de 12 ani a suferit un traumatism de membru inferior și membru superior, iar tatăl său a fost diagnosticat de medici cu un traumatism cranio-cerebral. Pacienții au fost transportați de echipajele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean la Spitalul de urgență Constanța.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*