FOTO VIDEO Persoana decedată, posibil bătută, găsită în Vama Veche în zona Amfora

Turistul decedat a fost găsit într-un autobuz abandonat în Vama Veche. FOTO CtNews.ro

Polițiștii criminaliști au fost alertați după ce un cadavru a fost găsit în Vama Veche.

Update:

Suspecții au fost prinși.

“În tren, la Costinești, polițiștii IPJ CT au depistat 4 persoane (2 baieti si 2 fete).
Unul dintre băieți, în vârstă de 17 ani, se pare ca este persoana bănuită de agresiunea care a avut loc în Vama Veche.
In acest moment, cei 4 se afla în custodia noastră, fiind audiați, la sediul Politiei Mangalia” au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Descoperirea a fost făcută în zona La Stuf. Potrivit martorilor, victima, un bărba, a fost bătut de mai multi adolescenți.

Cercetările sunt în curs de efectuare, anchetatorii fiind la fata locului.

UPDATE:

Victima a fost identificată, fiind vorba de un turist, un bărbat de 40 de ani din Buzău

UPDATE:

Ultimele verificări ale polițiștilor au arătat că este vorba de un bărbat de 34 de ani, născut în municipiul Tecuci, județul Galați, dar cu domiciliul în Siliștea, Buzău. Acesta a fost găsit în interiorul unui autobuz parcat în zona Amfora, care în perioada 1 mai a folosit în cadrul unei activități comerciale, iar apoi a fost devastat de turiști.

Polițiștii efectuează o anchetă la fața locului, inclusiv necropsia, pentru a stabili cauzele morții.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Politia si Jandarmeria nu se implica în tâlhării și violențe, din pacate. Preocuparea disproporționată a acestor institutii este, aproape exclusiv, pentru ratații care consumă diverse substante. Anul trecut (05.06.2017), de Rusalii, confirm ca cineva a fost batut crunt si deposedat de telefonul mobil, de catre un grup mare de bestii umane, in aceeasi zona, pe plaja, in zona Stuf. Politia nu a facut nici o investigatie la fata locului, nu au fost mobilizati jandarmi, desi de la tălharia cu violență…. pana la moarte nu mai era mult; intre timp li s-a comunicat Politiei IMEI-ul telefonului, certificatul medico-legal al victimei, insa nu s-a intamplat nimic timp de un an.

1 Trackback / Pingback

  1. VIDEO Suspectul crimei din Vama Veche, un adolescent de 17 ani, a fost arestat preventiv | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*