Un biciclist de 15 ani a decedat după ce a ieșit brusc în fața unei mașini, în apropiere de Faclia

În urma accidentului, biciclistul a decedat. FOTO IPJ Constanța

Adolescentul s-a hazardat să treacă un drum național intens circulat, pe bicicletă, iar acest lucru i-a fost fatal. La locul accidentului a fost trimis și un echipaj medical, dar nu a mai avut ce să facă pentru el.

Accidentul s-a produs în după amiaza zilei de 17 august, în jurul orei 16.15, pe DN 22C, în apropiere de localitatea Faclia. Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un tânăr, de 21 de ani, a condus un autoturism marca BMW dinspre Cernavodă către Constanţa și, ajungând la km 9, a surprins şi accidentat un biciclist, în vârstă de 15 ani, care a ieşit în drumul naţional de pe un drum de pământ, din stânga conducătorului auto.

În urma producerii accidentului rutier, a rezultat decesul biciclistului, la fața locului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*