FOTO VIDEO Protest pe Podul de la Cernavodă. Un bărbat rămas fără locuință amenință că sare în Dunăre

Protestatarul s-a urcat pe tablierul Podului Anghel Saligny.

Un bărbat s-a urcat pe Podul Anghel Saligny amenințând că se aruncă în gol. Se pare că protestatarul este unul dintre cei care au rămas fără locuință după ce barăcile sociale din Cernavodă au luat foc.

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 12.05, protestatarul fiind văzut pe partea superioară a podului. La fața locului au fost trimise echipaje de poliție, ambulanței, pompieri, dar și o ambarcațiune a SCOMAR.

La fața locului se așteaptă un negociator.

UPDATE:

Protestatarul și-a provocat răni la mâini cu un obiect ascuțit, apoi și-a pierdut cunoștința. După el a urcat un pompier din cadrul ISU Dobrogea și 2 rude ale acestuia, reușind să îl aducă în siguranță jos.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*