Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan

Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan.

Polițiștii rutieri au fost sesizați miercuri, 3 martie, în jurul orei 15.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia, din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, și un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Se pare că bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan, iar mașina a traversat sensul opus de mers și a lovit stâlpul ce iluminat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*