Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan

Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan.

Polițiștii rutieri au fost sesizați miercuri, 3 martie, în jurul orei 15.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul Mamaia, din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 60 de ani, și un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, care se afla singur în autoturism. Se pare că bărbatului i s-ar fi făcut rău la volan, iar mașina a traversat sensul opus de mers și a lovit stâlpul ce iluminat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Accident rutier în Mamaia: un bărbat a murit la volan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*