Trei bărbați au murit după ce s-au răsturnat cu mașina într-un canal de irigații, în apropiere de Cuza Vodă

Grav accident rutier la ieşirea din Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu. FOTO cu rol ilustrativ

Trei bărbați, cu vârste între 31 și 43 de ani, au murit duminică, 8 ianuarie, după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-un canal de irigații aflat la ieşirea din Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu.

Potrivit polițiștilor de la Rutieră, accidentul s-a petrecut în jurul orei 07.50, pe DJ 222.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat”, au transmis sursele citate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a doi pasageri, de 32, respectiv 43.

Polițiștii continuă cercetarea incidentului, iar în cauză a fost întocmit și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*