Accident rutier în Istria, soldat cu decesul unui făt de aproape 9 luni

Elicopter SMURD
Elicopter SMURD

O gravidă a pierdut sarcina după ce a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa neregulamentar, în localitatea Istria.

Accidentul s-a produs în cursul zilei de 29 iunie, la ora 10.55, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în bărbat de 20 ani a condus un autoturism, în localitatea Istria, pe DJ 226, dinspre localitatea Mihai Viteazu către localitatea Sacele.

Când a anuns în dreptul imobilului cu nr. 44, a surprins și accidentat ușor o femeie de 38 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, din partea stângă a conducătorului auto, prin spatele unui tractor oprit.

Victima, însărcinată în 8-9 luni, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Medicii au constatat că femeia a suferit un traumatism usor, dar fătul era decedat.

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penala pentru a stabili exact condițiile în care s-au produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*