FOTO VIDEO Accident grav pe trecerea de pietoni de la Zodiac din municipiu Constanța

Victimele au primit îngrijiri la fața locului de la echipajele medicale. FOTO CtNews.ro

Un autoturism a intrat cu viteză într-un grup de pietoni care traversa pe trecerea de pietoni de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din dreptul hotelului Zodiac. Patru persoane au fost rănite.

Un grav accident rutier s-a produs duminică seară în jurul orei 18.30 pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. Un conducător auto, deținător al unui permis de conducere din ianuarie 2018 a intrat în plin într-un grup de pietoni. Evenimentul s-a produs pe trecerea de pietoni din dreptul hotelului Zodiac.

Patru persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi au fost transportate la Spitalul Județean Constanța.

Știre în curs de actualizare.

UPDATE h 21.10.

La fața locului, echipajele medicale au găsit patru victime

  • o victima în comă, cu traumatism cranio – cerebral, intubată
  • o victima cu traumatism cranio – cerebral, traumatism membru inferior, stare de agitație,
  • o victima cu traumatism cranio – cerebral, fractura deschisă gambă, conștientă
  • o victima traumatism membru inferior, conștientă.

Pacientul transportat în stare de comă la spital, a intrat în stop cardiorespirator pe Camera de Resuscitare. Se efectuează protocolul.

UPDATE:

Cadrele medicale au constatat decesul victimei, aceasta nerăspunzând la manevrele de resuscitare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*