Accident mortal la Corbu. Un șofer și un pasager au murit după ce două mașini s-au ciocnit

Accident mortal la Corbu. FOTO ISU Constanța

Un accident mortal a avut loc la Corbu, vineri, 2 septembrie, iar un șofer și un pasager au murit după ce două mașini  s-au ciocnit. Alte două persoane au fost rănite.

Echipele de intervenție au fost chemate la un accident rutier între două autoturisme, cu patru victime, petrecut în comuna Corbu. La accident s-au deplasat o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanțe SMURD B, o ambulanță SMURD C, două ambulanțe SAJ. Cei doi șoferi erau încarcerați, iar pompierii au reușit scoaterea acestora din autoturisme, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

“La accident au fost găsIți doi pacienți în stop-cardiorespirator. A fost efectuat protocol de resuscitare, dar, din păcate, la sfârșitul protocolului au fost declarați decedați. A treia vicitimă prezintă politraumă, e conștientă, va fi transportată la spital pentru investigații suplimentare. A patra victimă o persoană este conștientă, cu traumatism de coloană cervicală, care va merge la spital pentru investigații”, au spus reprezentanții Serviciului de Ambulanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*