Ceronav își extinde portofoliul de cursuri offshore

Sediul Ceronav Constanța. FOTO Facebook

Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a obținut aprobarea OPITO pentru furnizarea cursului CA-EBS.

Cursul se adresează personalului din industria offshore, iar pentru a-l parcurge, aceștia trebuie să dețină un certificat valid BOSIET, FOET sau HUET.

Programul de pregătire inițială pentru sistemul de respirație cu aer comprimat de urgență (CA-EBS) este conceput pentru personalul care se deplasează cu elicopterul de la sau către instalațiile/navele offshore, personal care, în caz de amerizare de urgență, va utiliza un sistem de respirație cu aer comprimat.

“În contextul exploatării gazelor naturale din zona românească a Mării Negre, prin Proiectul de dezvoltare gaze naturale Midia, avem posibilitatea de a contribui la evoluția industriei offshore în România, prin pregătirea personalului maritim din acest sector. Programul de pregătire CA-EBS reprezintă o modalitate eficientă pentru personalul maritim de a-și extinde opțiunile în carieră, dobândind cunoștințele și abilitățile necesare pe care le pot aplica apoi în căutarea oportunităților din industria petrolului și gazelor și pe piețele energetice mai largi”, a declarat Ovidiu Sorin Cupșa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Colaborarea constantă cu OPITO oferă posibilitatea de a crea programe de formare care să diversifice oferta de cursuri a CERONAV și să vină în sprijinul cursanților.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*