Restricții de trafic pentru vehicule grele în municipiul Medgidia

Municipiul Medgidia. FOTO Primăria Medgidia

În vederea îmbunătățirii fluxului de trafic și reducerea congestionării cauzate de vehiculele grele, Primăria Medgidia a implementat măsuri speciale și restricții de tonaj.

Astfel, până la 31 august, în intervalul orar 10.00 – 19.00, este interzisă circulația vehiculelor rutiere cu o masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, cu excepția celor destinate exclusiv transportului de persoane, în interiorul municipiului.

Pentru a asigura respectarea acestor restricții, s-au amplasat indicatoare informative la intrările în oraș, care marchează clar această interdicție.

Este important de menționat că neconformarea la semnificația indicatoarelor și marcajelor temporare constituie o contravenție conform Articolului 101, Punctul 6, din Codul Rutier, Ordonanța de Urgență nr. 195/2002. Conducătorii auto care încalcă aceste restricții se expun la sancțiuni, în clasa a III-a, cu o amendă cuprinsă între 870 de lei și 1.160 de lei.

Supravegherea și sancționarea conducătorilor auto se vor face de către agenții de poliție rutieră sau polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației rutiere. Șoferilor li se recomandă să respecte restricțiile impuse și să contribuie la desfășurarea fără probleme și în siguranță a traficului în Municipiul Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*