Polaris M Holding a organizat o lecție de educație ecologică la școala „Spectrum” din Constanța

Lecție de educație ecologică la școala „Spectrum” din Constanța. FOTO: Polaris M Holding

Într-un efort de a promova protejarea mediului înconjurător, societatea Polaris M Holding a desfășurat o lecție interactivă de educație ecologică la Școala Gimnazială „Spectrum” din Constanța.

Elevii din clasele a-II-a și a-III-a au fost implicați în această inițiativă și au arătat un entuziasm deosebit în învățarea practică a modului corect de colectare a deșeurilor și de protejare a mediului. Lecția a avut ca obiectiv principal înțelegerea conceptului de colectare separată a deșeurilor și identificarea drumului parcurs de acestea, de la momentul colectării de către autogunoiera Polaris până la stația de sortare și reciclare. Copiii au învățat, atât din punct de vedere teoretic, cât și practic, cum să colecteze corect deșeurile și au fost încurajați să devină ambasadori ai reciclării în cadrul familiei și prietenilor lor.

În cadrul lecției, elevii au înțeles că deșeurile reciclabile au valoare și că depinde de fiecare dintre ei să le colecteze în recipientele potrivite, astfel încât să li se ofere o nouă șansă prin reciclare.

Prin intermediul acestei lecții, Polaris M Holding și-a propus să formeze o generație de ambasadori ai reciclării, capabili să promoveze și să implementeze colectarea separată a deșeurilor în rândul familiilor și prietenilor lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*