Accident mortal între Ciocârlia și Cobadin – un bărbat și-a pierdut viața, copii săi sunt grav răniți

Descarcerare SMURD ISU Dobrogea
Descarcerare SMURD ISU Dobrogea

Din cauza neadaptării vitezei la condițiile din trafic – ploaie abundentă și vizibilitate scăzută, în jurul orei 20.00, un bărbat a pierdut controlul mașinii pe care o conducea pe DN3, între localitățile Ciocârlia și Cobadin și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Martorii au sunat la 112, solicitând la fața locului și echipajul de descarcerare, șoferul fiind prins între fiarele contorsionate ale mașinii. În autoturism se mai aflau doi copii minori, la fața locului fiind trimise și două autospeciale ale Ambulanței, care i-au preluat pe aceștia. Șoferul a fost în cele din urmă dintre resturile mașinii, intervenția echipelor de salvare fiind îngreunată de ploaia torențială. Victima se afla în stare de șoc cardio-respirator, dar în urma manevrelor de resuscitare, inima sa nu a mai pornit. Potrivit Serviciului de Ambulanță Constanța, bilanțul accidentului este următorul:

– un copil de 10 ani, în comă,

– un copil de 6 ani, somnolent, instabil, cu un traumatism cranio-cerebral și toracic

Ambii au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. Tatăl băieților a fost declarat decedat la locul accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*