Un motociclist a ajuns la spital după ce a lovit un porc

Două accidente cu motociclete au fost înregistrate la interval scurt de timp. FOTO IPJ Constanța

Atenție la porcii lăsați liberi. Un bărbat de 64 de ani care conducea o motocicletă a ajuns la spital după ce a lovit un astfel de animal ce i-a ieșit în drum.

Victima, un bărbat de 64 de ani din București, plecase din Vama Veche unde a participat la evenimentul „Bikers for humanity“, spre casă și a ales un drum mai ocolit, pe malul Dunării. Polițiștii au stabilit că victima, conducea o motocicletă pe DJ 223, dinspre localitatea Vlahi către localitatea Rasova și, ajungând la km 80+200m, a intrat în coliziune cu un porc, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului, motociclistul a căzut și a fost rănit. La fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Constanța care a stabilit că bărbatul a suferit o fractură de claviculă, transportându-l la spital pentru investigații suplimentare.

Un alt accident în care a fost implicată o motocicletă a fost înregistrat în Năvodari. Potrivit polițiștilor, în jurul orei 14.35, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a condus o motocicletă pe bulevardul Năvodari, dinspre strada Nucilor. În apropiere de sensul giratoriu de la intersecția cu strada Câmpului, pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa, condus de o femeie, de 43 de ani. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei de pe motocicletă, în vârstă de 41 ani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*