VIDEO După o lovitură puternică de pumn, un bărbat din Hârșova a ajuns în comă la spital

Suspect încătușat de către polițiști. FOTO Poliția Română

O persoană se află în stare gravă în spital în urma unei lovituri primite, iar agresorul acesteia a ajuns în spatele gratiilor. Incidentul a fost înregistrat în Hârșova, incidentul fiind surprins de o cameră de supraveghere din apropiere.

Polițiști din cadrul Poliției orașului Hârșova au fost sesizați în seara de 3 mai, în jurul orei 21.00 cu privire la faptul că pe strada Tabiei din orașul Hârșova are loc un scandal. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, victima, de 32 de ani, a fost agresată fizic de un bărbat, de 20 de ani. În imaginile video surprinse de o cameră din apropiere se vede cum un grup de persoane se află lângă un autoturism parcat. La un moment dat, victima a fost lovită cu pumnul în față de către agresor, s-a dezechilibrat și s-a lovit cu capul de asfalt.

Bărbatul lovit, în vârstă de 32 de ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, fiind inconștient, în stare comatoasă.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Agresorul un bărbat în vârstă de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar instanța de judecată a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, agresorul și alte două persoane adulte care au fost prezente la incident au fost sancționate pentru încălcarea ordonanțelor militare cu câte 2.000 de lei

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*