Accident mortal între Ciocârlia și Murfatlar după ce șoferul unui BMW a scăpat mașina de sub control

În urma accidnetului, o persoana a decedat. FOTO CTnews.ro

Un bătrân a decedat în urma unui accident rutier înregistrat în cursul zilei de 24 septembrie pe DN3, după ce șoferul mașinii în care se afla, a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un pom. 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani dinspre Ciocârlia către Murfatlar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum – carosabil umed, a pierdut controlul volanului. Mașina a ieșit de pe carosabil, a lovit cu partea din spate un copac și a fost proiectată înapoi pe șosea.

A rezultat rănirea șoferului și a pasagerului de pe bancheta din spate, un bătrân în vârstă de 70 de ani. La fața locului a fost trimis un echipaj SMURD de la Medgidia și elicopterul SMURD. Pasagerul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în cele din urmă a fost declarat decedat.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*