FOTO Un BMW a luat foc în mers pe o stradă din Eforie Nord

În urma impactului cu pomul, mașina a luat foc. FOTO ilustrativ

Șoferul unui autoturism BMW a fost la un pas să ardă de viu după ce mașina sa a luat foc în mers. Norocul acestuia a fost că a observat că îi iese foc și fum de sub capotă și a oprit pe strada Spiru Haret din Eforie Nord. A coborât și încercat să stingă incendiul cu stingătorul mașinii, dar fără succes. A sunat la 112 și a cerut ajutorul pompierilo. La intervenție s-a deplasat o autospeciala cu 6 subofițeri din cadrul stației Tuzla. Cu tot efortul depus de aceștia, nu s-a reușit salvarea mașinii care a ars în proporție de 90%. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este un scurt circuit la compartimentul motorului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*