FOTO O șoferiță a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 15 metri

Mașina a rupt parapetul și s-a rostogolit 15 metri pe o râpă. FOTO SAJ Constanța

Accidentul s-a produs în jurul ori 16.40, în apropiere de localitatea Crucea. Martorii au văzut cum o mașină este scăpată de sub control și se prăbușește în gol în râpa de pe marginea drumului.

Autoturismul a ieșit de pe partea carosabilă imediat după ce a trecut peste un podeț. A intrat cu putere în parapetul de metal, l-a rupt și s-a  rostogolit aproximativ 15 metri pe o pantă, în cele din urmă mașina aterizând pe plafon. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță ajuns la fața locului a găsit în mașină o singură victimă, o femeie, ce prezenta un traumatism de coloană cervicală. Aceasta a fost transportată la spital pentru mai multe investigații de specialitate.

Cazul a fost preluat de către lucrătorii Serviciului Rutier care fac cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*