Un bărbat s-a aruncat dezbrăcat în fața trenului

Sinucigașul a fost secționat în două de roțile trenului. FOTO SAJ Constanța

Un caz mai puțin obișnuit de suicid a fost înregistrat duminică noaptea în Constanța. Un bărbat dezbrăcat s-a aruncat în fața unui tren și a fost secționat în două.

 

Tragicul eveniment a fost înregistrat în jurul orei 22.40, în cartierul Medeea, în vecinătatea străzii Feldioarei. Potrivit martorilor, un bătrân a stat ascuns în zona căii ferate ce trece prin zonă, iar când a trecut primul tren, înainte ca cineva să poată interveni, s-a aruncat în fața acestuia. Trupul bărbatului a fost secționat în 2 bucăți de către roțile trenului.

În urma apelului la 112, la locul accidentului s-a deplasat un echipaj al descarcerării din cadrul ISU Dobrogea, dar și un echipaj SMURD. Cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul bărbatului.

Polițiștii au stabilit că victima este un bărbat de 87 de ani care locuiește în zonă, iar fapta a fost premeditată. S-a dezbrăcat înainte de a se sinucide, din motive necunoscute. Victima nu a lăsat însă și un bilet de adio prin care să își explice gestul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*