Accident mortal în zona CET. Un pasager a fost aruncat din mașină în urma impactului cu un stâlp

Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru pasagerul rănit. FOTO CTNWS.RO

Un accident mortal a fost înregistrat vineri seară în Constanța, în zona CET. Șoferul unui autoturism a pierdut controlul mașinii pe care o conducea și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, un pasager de pe bancheta din spate a fost aruncat din mașină și a decedat.

 

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în seara de 8 decembrie, ora 22.20, un tânăr de 27 de ani din localitatea Ciocârlia, județul Constanța, a condus un autoturism pe strada Industrială. Aici, într-o curbă a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu doi stâlpi de beton de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât portiera din stânga spate a mașinii s-a deschis, iar unul dintre pasageri, un tânăr de 30 de ani a fost proiectat pe asfalt. Cadrele medicale sosite la fața locului l-au găsit în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, în cele din urmă fiindu-i declarat decesul.

Polițiștii au deschis pe numele șoferului un dosare de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*