Accident mortal de tren petrecut în Portul Constanța

Accident mortal de tren petrecut în Portul Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat în vârstă de 58 de ani și-a pierdut viața în dimineața zilei marți, 2 mai, după ce a fost lovit de un tren în incinta Portului Constanța.

Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului de Transporturi Maritime, incidentul feroviar a avut loc la jumătate de oră după miezul nopții de luni spre marți, între Poarta 5 și Poarta 6 a Portului Constanţa.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 58 de ani, care ar fi încercat să traverseze calea ferată, ar fi fost acroșat de o locomotivă aflată în mers. În urma accidentului feroviar, bărbatul a decedat”, au precizat reprezentanții STM.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*