Accident mortal de muncă în Portul Constanța: un bărbat a fost strivit sub o stivă de piese metalice

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce un bărbat în vârstă de 52 de ani a murit joi, 3 martie, în urma unui accident de muncă petrecut în Portul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Serviciului Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, ar fi fost accidentat după ce o stivă de piese metalice s-ar fi prăbușit peste el, în Portul Constanța Sud-Agigea (poarta 10).

La fața locului au ajuns un elicopter și o ambulanță, medicul constatând decesul bărbatului. Acesta se afla în timpul serviciului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neluarea, respectiv nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*