Accident grav, urmat de un incendiu, între un taxi și un microbuz de transport persoane, la ieșirea din Constanța

Un taxi și un maxi-taxi au fost implicate în accident. FOTO SAJ Constanța

O persoană a fost rănită iar alte zece au tras o sperietură serioasă după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.  

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.10 a zilei de joi, 30 august, pe DN 2A, în apropiere de Palazu Mare. În urma impactului, taxiul a luat foc. La fața locului au intervenit 4 pompieri ISU Dobrogea cu o autospeciala de stingere din punctul temporar Ovidiu. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 5 minute.

Șoferul taxiului, un bărbat de 59 de ani a suferit un traumatism de coloană cervicală și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și transportat la spital. Cei zece ocupanți ai microbuzului nu au fost răniți. Ei au fost preluați de alt mijloc de transport în comun.

Potrivit primelor investigații ale polițiștilor Serviciului Rutier aflați la fața locului, accidentul rutier a avut loc în dreptul complexului Elvila, unde, un microbuz a încetinit pentru a intra în alveolă, iar un taximetru a intrat în coliziune cu acesta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*