Accident grav, urmat de un incendiu, între un taxi și un microbuz de transport persoane, la ieșirea din Constanța

Un taxi și un maxi-taxi au fost implicate în accident. FOTO SAJ Constanța

O persoană a fost rănită iar alte zece au tras o sperietură serioasă după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier.  

Accidentul s-a produs în jurul orei 10.10 a zilei de joi, 30 august, pe DN 2A, în apropiere de Palazu Mare. În urma impactului, taxiul a luat foc. La fața locului au intervenit 4 pompieri ISU Dobrogea cu o autospeciala de stingere din punctul temporar Ovidiu. Incendiul a fost lichidat în mai puțin de 5 minute.

Șoferul taxiului, un bărbat de 59 de ani a suferit un traumatism de coloană cervicală și a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța și transportat la spital. Cei zece ocupanți ai microbuzului nu au fost răniți. Ei au fost preluați de alt mijloc de transport în comun.

Potrivit primelor investigații ale polițiștilor Serviciului Rutier aflați la fața locului, accidentul rutier a avut loc în dreptul complexului Elvila, unde, un microbuz a încetinit pentru a intra în alveolă, iar un taximetru a intrat în coliziune cu acesta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*