FOTO VIDEO Geniștii ISU au distrus mai multe elemente de muniție

Au fost distruse 12 proiectile explozive, 7 grenade de mână, 10 grenade de exercițiu, 11 cartușe și 1 bombă incendiară de aviație. FOTO ISU Delta

Bomba de aviație găsită pe o plajă din Eforie, grenadele furate din incinta fostei fabrici IMUM Medgidia și multe alte elemente de muniție găsite întâmplător au fost distruse.

Gruparea pirotehnică din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, împreună cu gruparea pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța au executat o misiune de distrugere controlată a elementelor de muniție neexplodată identificate în decursul anului. Au fost distruse în total 12 proiectile explozive, 7 grenade de mână, 10 grenade de exercițiu, 11 cartușe și 1 bombă incendiară de aviație. Distrugerea a avut loc într-un poligon temporar, pe un câmp în apropiere de localitatea Turcoaia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*