VIDEO Accident grav pe DJ391, în apropiere de localitatea Cotu Văii, cu trei victime

Accident rutier în apropiere de Cotu Văii. FOTO Facebook/Mangalia-Comunitatea Online

Trei persoane au fost rănite în cursul zilei de 9 aprilie, în urma unui grav accident rutier înregistrat pe DJ 391, Mangalia – Negru Vodă, în apropiere de localitatea Cotu Văii. 

Din primele informații se pare că un autoturism scăpat de sub control a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat. Echipajele medicale și de descarcerare au găsit la fața locului trei victime, dintre care una inconștientă, blocată în resturile mașinii.

La fața locului a intervenit și elicopterul SMURD.

Știre în curs de actualizare

Update:

Polițiștii spun că auto circula pe DJ 391, dinspre localitatea Albești către Cotu Văii, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*